Om Maico Nordic A/S

om pic1

MAICO NORDIC A/S - din nye ventilationspartner indenfor ventilatorer & varmluft håndtørre.

Med virkning fra 1. januar 2019 har Maico Holding GmbH overtaget aktierne i Ventico Nordic A/S og har i den forbindelse ændret navn til Maico Nordic A/S. Adresse, telefonnummer og cvr-nummer forbliver uændret.

Maico har gennem en årrække været hovedleverandør til Ventico og har med overtagelsen ønsket at styrke og udvikle positionen på det danske marked som en specialiseret leverandør af ventilationsprodukter.

Maico er med egne fabrikker i Tyskland og Italien, en af Europas førende producenter af ventilatorer og ventilationsanlæg til bolig, erhverv og industri.

Produktsortimentet omfatter mere end 1.600 produkter af høj teknisk kvalitet, designet specifikt til at skabe ren luft og godt indeklima. Vore produkter omfatter bl.a. varmegenvinding til skole, erhverv og bolig samt et komplet sortiment af ventilatorer omfattende centrifugal-, aksial-, tag-, ATEX- og røgventilatorer.

 

Vore kunder & samarbejdspartnere er bl.a.:

  • Autoriserede El & VVS Installatører
  • El & VVS grossister
  • Ventilationsentrepenører, elektroværksteder & industrivirksomheder.

 

Vort forretningskoncept er baseret på leverance af kvalitetsprodukter til det professionelle markedssegment, herunder rådgivning i ret produktvalg til mindre opgaver. Projektering af større komplekse opgaver, overlader vi til markedets professionelle rådgivere.

 

Elretur

Siden 1. april 2006 gælder en ny lov. Alt udtjent elektrisk og elektronisk udstyr skal indsamles til genanvendelse for miljøets skyld. Du kan aflevere det på din kommunale genbrugsstation. Eksempler på el-produkter som omfattes af loven er lamper, legetøj, håndværktøj, radio, tv, computere og ventilatorer. Er du usikker på hvilke produkter som omfattes og hvor du kan aflevere dem, så gå ind på: www.elretur.dk eller din kommunes hjemmeside.

Maico Nordic A/S er medlem af Elretur

Kontakt Maico

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

55 54 81 81

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Leverandører

maico-logo

elicent-logo

 

Grossister

lemvighmuller-logosolar-logo